Teja

 

Sem preprosta oblikovalka foto-zgodb, s kančkom nostalgije, poetičnosti in minimalizma… in verjamem tudi v terapevtsko moč fotografije.

Nekaj kratkega o meni: Moje poslanstvo je dokumentiranje različnih trenutkov in ustvarjanje edinstvenih kompozicij v mediju fotografije. Ustvarjanje je moje delo, moj hobij – nekaj kar mi osmišlja moje življenje že vrsto let! 
Moj kotiček sem ustanovila prav z razlogom, da lahko skupaj dokumentiram zgodbe in oblikujem čudovite galerije, ki bi vam vedno narisale smeh na obraz in vas spomnile na čudovita obdobja življenja.

 

teja_retro_presentation_web-6

Res ne vem kaj povedati o sebi, tako da sem zbrala le nekaj zanimivih dejstev o sebi, ki bi mogoče pripomogle k moji predstavitvi:

  • Ko sem bila majhna in so nas v šoli vprašali, kaj bom, ko odrastem, sem želela biti učiteljica, novinarka ali urednica revije. J
  •  Željo po dokumentiranju sem podedovala po mojem tatu, ki nas je skoraj celotno otroštvo fotografiral in snemal – sedaj pa vsi zelo cenimo te nabrane trenutke.
  •  V prostem času rada berem, pišem, ustvarjam, klepetam, pijem kavo, hodim na izlete… Priznam pa, da velikokrat tudi z veseljem na polno lenarim, saj se mi zdi to tudi zelo pomemben del pri procesu ustvarjalnosti (saj veste, kako pravijo kajne? Ko nehamo razmišljati se nam porodijo najbolj zanimive zamisli!)

 

  •    Sem precej poetična oseba, zato ne se čudit, če bo poleg fotografije včasih zapisana tudi kakšna poezija. Rada pa tudi ustvarjam različna likovna dela iz svoje avtorske fotografije.
  •    Ena zelo posebna lastnost, ki se vedno bolj odraža v meni je, da rada eksperimentiram na različnih področjih – včasih sem, kot otrok, ki spoznava različne izide npr. kuharskega recepta! Zato vedno rada poskušam nekaj novega, drugačnega – nekaj takega, za kar ne veš, kako se bo končalo! J
  •    In navsezadnje, čeprav močno cenim svoj čas zase, pa imam zelo rada delo z ljudmi, od najmlajših, pa do najstarejših, ki so vedno polni zanimivih zgodb! 
teja december-25_bw filter

Tudi sama se rada fotografiram...

…kar mi pomaga bolje razumeti ljudi, ko so postavljeni pred objektiv. Velikokrat se uživim v različne vloge ter ustvarjam svoje lastne foto-galerije, ker verjamem, da so fotografije čudovit spomin ter terapevtski način sprejemanja samega sebe. 

 

77
Teja Lazar / Retro poletni portret / Slovenia

PREDSTAVITEV ni dovolj?

Zaradi intimnosti nekaterih fotografiranj se lahko spoznamo prej v živo...

Nekatera fotografiranja, ki jih ponujam na svoji spletni strani so lahko resnično intimna, zato je dobro, da me fotografiranec prej začuti & spozna, da bo med fotografiranjem se počutil odlično. Prizadevam si, da bi bila to ena lepa izkušnja, ki ostane (skupaj s fotogalerijo) v lepem spominu vsakega, ki se odloči vstopiti v moj svet. Zato sem dosegljiva za Zoom klice, telefonske pogovore ali celo pogovor ob kavi, da vidimo, če se resnično ujamemo za fotografiranje. 

vsaka zgodba
nekaj šteje.

Moje sanje

moje pisanje

Pojdi tja, kjer počutiš se doma. 

Galerije + osebni zapisi

Pustni karneval fototrip v Benetke Teja Lazar / zame / Rdeča lepotica / Benetke, Italija ...

MADRID včasih moraš malce zbežati stran. Teja Lazar / zame / Nostalgičen pogled / Madrid, ...

Iščeš fotografa in ustvarjalca vsebin za daljši čas?

tukaj sem zate.

DARILNI BON

CENIK

Varstvo podatkov

Pravila poslovanja

OBRAZCI

E: info@lazarteja.com

lazARTeja 2023 / Vse pravice pridržane.